Tuliaisia Jyväskylästä

Kohteliaisuuden osoituksena on matkaan pakattu myös matkalaukullinen tuliaisia Jyväskylästä. Kaupunki antoi viemisiksi suomalaista designia, tietysti Jyväskylässä vahvasti vaikuttaneen Alvar Aallon suunnittelemia Iittalan tuotteita. Pelastuslaitos osallistui kohteliaisuuksiin hankkimalla vaihtoni yhteyshenkilölle uusimman mallin Galletin kypärästä ja työvuoron palomiehille muutamat sammutushanskat. Jälkitoimituksena pelastuslaitokselta lähetetään vielä vierailu-/tuliaistarkoitukseen teetettyjä T-paitoja työvuorolleni Ft Lauderdalessa.

Pelastuslaitoksen tuliaisiin vaikutti Palomies Samin kokemukset, joiden mukaan Amerikan kollegat olivat kovasti kiinnostuneita mm. käytössämme olevista kypäristä. Heidän sammutushanskat eivät samaisten kokemusten perusteella vedä vertoja meillä käytössä oleville, joten katsotaan menevätkö ne kuumille kiville. Lisäksi laukussa on mukana myös Pandan suklaita ja uskon niiden häviävän oleskelun pöydältä vähintään samaan tahtiin kuin Suomen palokunnissa...😋

Paljon on tuliaista vietäväksi, mutta uskon tuomisia takaisin olevan monin verroin enemmän. Tämän reissun arvoa ei minulle ja perheelleni voi rahassa tai materiassa mitata!



Kommentit